Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Pályák Pályák

Bárdudvarnok

A pálya megközelíthető: Kaposvárról, Bárduvarnokot elhagyva, majd kb. 2 km megtétele után egy földes útra kell kanyarodni és újra kb. 2 km megtenni.

Változatos terepszakaszok találhatók a pályán. Két szemközti oldalt egy enyhe kb. 30m magas dombok karolják át. Középen egy patakmeder, fákkal és sűrű aljnövényzettel. Hatalmas rét (kaszáló) is található a pálya elején. 

Ideális nappali és éjszakai játékhoz. A pályán nem található veszélyes gödör vagy egyéb balasetveszélyes hely, amely gátolná az éjszakai játék megrendezését.

A pálya befogadóképessége kb. 150 fő.

pict2829
pict2829 pict2829

pict2830
pict2830 pict2830

pict2831
pict2831 pict2831

pict2832
pict2832 pict2832

pict2837
pict2837 pict2837

A pálya völgyes szakasza
A pálya völgyes szakasza A pálya völgyes szakasza

 

Térkép:

From Address:

 

 

Taszár, CQB pálya

Taszáron a volt laktanya területén található egy CQB pálya. A GPS koordináta a laktanya bejáratát jelőli. A bejáratnál a parkolóban lehet hagyni az autót, majd kipakolva gyalog lehet megközelíteni az épületet, amely kb. 300m-re található a bejárattól. A laktanya területén csak is kisérettel lehet közlekedni. Játékot előzetes bejelentés után lehet szervezni, amit a Taszár Honvéd Sportegyesületnél kell bejelenteni.

Véleményem szerinte egyszerre kb. 10 fő tud játszani, de körmérkőzések alapján ez a szám többszörözhet. A főoldalon a galéria menüpontban több ott készült kép található, amely érzékelteti a hely minőségét és játszhatóságát.

From Address:

Taszár, laktanya bejárat

Riticspuszta

Riticspuszta Szentlászlóról közelítve érhető el egy kis úton. Az út elég rossz állapotban van, ezért mindenki óvatosan közlekedjen rajta még nyáron, jó időben is. Riticspuszta régen kis uradalmi birtokrész volt mezőgazdasági épületekkel és cselédlakásokkal. Jelenleg az épületek elég romos állapotban vannak. Airsoft játékra kiválóan alkalmas, területe lehetővé tenné akár 100 játékos befogadását is. A területen több kisebb-nagyobb épület található. Terepet változatossá teszi a sűrű aljnövényzet és a fás, bokros területek.

From Address:

Riticspuszta, üdülőfalu

Riticspuszta, terep

 

Pécs, Vidámpark

Pécsi Vidámparkot 1961. augusztus 20-án adták át. A pécsi vidámpark és a szintén a hatvanas években épült közeli állatkert között úttörővasút vitte a kirándulókat. A vidámparkot a 2000-es évek elején már rövid időre bezárták állapotának romlása miatt. Sajnos, 2011 őszén véglegesen bezárták, de mi szerencsénkre Airsoft játékokra nagyon alkalmassá vált.
Játékos befogadóképessége meghaladja az 50 főt. Terepet változatossá teszi nyáron a sűrű aljnövényzet, bokrok, fák és a még mindig ott található játékeszközök és épületek.
 

From Address:

Kaposfő

A pálya Kaposfőn, Zrínyi utca végén jobbra kanyarodva egy kis földes úton haladva kb. 20m múlva érhető el. A pályán változatos terepszakasz található, amelyet sás, bokor és nyáron sűrű aljnövényzet borít. A pálya befogadóképessége kb. 30-40 fő.

Ideális nappali és éjszakai játékhoz is.

 

From Address:

További cikkeink...