Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Játék leírások 2011. december 12. Pécs, Vidámpark, Évadzáró játék

2011. december 12. Pécs, Vidámpark, Évadzáró játék

 

Sajnos, véget ért az év és elérkeztünk az év utolsó játékához is. E jeles nap alkalmából a pécsi AirSoft csapat egy meghívásos nagy csatára hívott meg bennünket, a sajnos már eléggé romos állapotban levő pécsi vidámparkban. Szerencsére, nekem még volt alkalmam a vidámpark fénykorában, mint gyerek élvezni a játékokat és a látvány, ami most ott fogadott számomra nagyon lehangoló volt. Az új nemzedék viszont nagy örömét lelte a helyszínbe, hiszen a játékok nagy rész még a helyén volt és a terület remek búvóhelyet adott az álcázásra, rejtőzködésre, csapatmunkára.
Az eligazítást a játék főszervezője Büfés Lali tartotta és felvázolta a játék lényegét. A játék lényege volt egy táska megkeresése a Vidámpark terültén, mert a táska egy kódot rejtett, ami egy időgép leállításához volt jó. A másik csapat feladata volt a táska védelme és megakadályozni a másik csapatot, hogy az időgépet leállítsa. Sajnos, részemről egy apróság volt negatívum, ez pedig a szinte karnyújtásra levő csapat medic pontok elhelyezkedése, mert az éppen visszaálló rajok a másik csapat hátában szinte azonnal ott voltak.
Az első játékrész bő 3 órát vett igénybe, mire a piros csapatnak sikerült a feladatot teljesítenie. A terep nagyon jó volt, változatos és minden volt, amit csak el tudtunk képzelni. Ház, gödör, fa, bokor, emelvény, kuszás, mászás, és ami még nem is jut eszembe most hirtelen. Kis pihenő és a szervezők által biztosított nagyon finom babgulyás elpusztítása után következett a második rész.
Feladat ugyan ez volt, de a csapatszerepek megváltoztak. Kicsit könnyebbé tették a szervezők a második részt, hiszen a játék elkezdése már bőven délután 2 utánra esett. A játék kb. délután 4-ig tartott.
Kicsit fáradtan és szomorúan váltunk el egymástól, mert mindenki tudta, hogy az év utolsó játéka volt és a sok jó barátot, ismerőst már csak a következő évben látjuk ismét.
 
A játékról készült képek megtekinthetők a galériában.
Ön itt van: Home Játék leírások 2011. december 12. Pécs, Vidámpark, Évadzáró játék