Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Játék leírások 2014-ben lejátszott játékok ismertetése

Kimegyünk Kaposfőre lőni egyet

Mai év első játékát játszottuk Kaposfőn 2014. április 27-én, a megszokott pályánkon. Szerencsére, szép számmal gyűltünk össze, hogy a játékkiírása alapján is egy jót lövöldözzünk végre. A honlapunk galériájában megtalálható képek alapján jó látható, hogy ezen a játékon egy külön fotós is a rendelkezésünkre állt, aki a játék közben, szó szerint akció közelben készítette el a jobbnál, jobb fotóit. Ezúton is szeretnénk neki megköszönni a közreműködést, a sok-sok képet, amit ott készített!

Visszatérve a játékra, a játék kitalálója és kiírója Krisz volt. Az ő ötletei és javaslatai érvényesültek a mai napon. Bonyolult dolgokat nem talál ki a számunkra, mivel a fő hangsúly a lövöldözés volt, valamint a velünk most első alkalommal játszó, több új játékos felavatása ezen a pályán.

Pár mondat a játékról, ami végül nagy sikerrel zárult! Első alkalommal a csapat kettő részre került elosztásra. A cél, a másik bázis elfoglalása volt. Itt igazán nem került ki senki győztesnek, mivel egyszer az egyik, majd a másik csapatnak sikerült elfoglalni az ellenséges bázist, így a mérkőzés döntetlen eredményt hozott. Kis pihenés, evés, ivás után a VIP személy kisérése jött. A cél a VIP személy megvédése, valamint a másik csapatnak a VIP személy likvidálása. Forgó színpad szerint váltakozott, hogy éppen melyik csapat kíséri a VIP személyt. Itt is elmondható, hogy döntetlen eredmény született a mérkőzésen. Végezetül a Sniper csapat került előtérbe. A Sniper mellé kijelölésre került egy-egy spotter. Feladatok volt a másik csapatban megjelölt személyek likvidálása. A másik csapat 3-3 főre osztott rajában egyenként egy-egy megjelölt személy volt megtalálható. A raj feladata a személy védése, valamint az ellenséges Sniper és spotter felkutatása, megsemmisítése.

Bővebben...

Ön itt van: Home Játék leírások 2014-ben lejátszott játékok ismertetése