Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Játék leírások 2012-ben lejátszott játékok ismertetése Kémháború Bárdudvarnokon

Kémháború Bárdudvarnokon

Csapat kép-4

Kaposvár Airsoft Team szervezésében került megrendezésre Bárdudvarnokon 2012. november 04-én Kémháború elnevezéssel a soron

Krisz a játék szervezője
 következõ játékunk. A játék fõszervezõje és lebonyolítója Krisz csapattársunk volt, akinek nagy bánatára, mint szervezõ, ezen a  játékon aktívan nem tudott részt venni.

A több hektáros terület változatos terepszakaszokkal tarkított terület, amely Airsoft játékra kiválóan alkalmas. Befogadóképességének határait eddig még nem sikerült letesztelnünk, de feltételezésünk szerint 100-150 maximális létszámot bír el.

A játék kettõ újdonsággal került kiegészítésre. Elsõ újdonság a bombázás kérése volt, amelyet egy megadott koordinátára lehetet kérni, ha a szervezõnek közvetlenül egy számkártyát adtunk át, amelyet elõzõleg begyûjtöttünk a területrõl.

A második újdonság volt az „elveszett gyermek” kimenekítése a területrõl. Önként jelentkezõ gyermek volt található a játék alatt különbözõ koordinátákon. A feladat volt a gyermek kimenekítése adott koordinátára, amely sikeres végrehajtásért az adott raj 3000 pontot kapott.

piros csapat
Az említett pontrendszer egy versenyt alakított ki nem csak az oldalak, hanem egy oldalon belül a rajok között is. Területen, a szervezõ elõzõleg, kártyákat helyezett el, amelyek számot tartalmazott. Az összegyűjtött kártyák alapján az adott oldalnak vagy rajnak kettõ lehetõsége volt. Kérhetett 1 kártya felhasználásával bombatámadást egy megadott területre. Ha sikeres volt a támadás, kapott 500 pontot, vagy összegyűjtött 4 kártya alapján egy számösszeget diktálhatott be a szervezõnek közvetlenül, amely felíródott az adott raj és csapat pontszámához. A végén kialakult pontok alapján került ki gyõztesként a piros csapat, illetve raj verseny alapján a kék csapat elsõ rajának sikerült a legtöbb pontot összegyűjtenie.A terület eléggé nagy fizikai megterhelést jelentett a játékosoknak, hiszen kettõ nagyobb (meredek) dombocska is található a területen, amelyet a játéknap folyamán többször is meg kellett mászni, illetve le kellett futni rajta. Terület nagysága miatt a csapatoknak nagy területet kellett bejárniuk, ami a nap végén több kilométeres távolságokat jelentett.

UNIT KSE (Pécs) csapatából köszöntöttük fel Bodonyi Zsoltot (Csárli) születésnapja alkalmából. Jeles napra készült tortán egy fekvõ snipert volt látható.

Csárli születésnapi tortája

Tortaevés

Még egyszer szeretnénk köszönteni téged innen az oldalról is születésnapod alkalmából. Boldog Születésnapot Kíván az egész csapat! Remélem, még nagyon sok játékon veszünk részt közösen.