Kaposvár Airsoft Team

 

Aflandia lerohanása

2012. július 14-én került sor Kaposfőn Aflandia lerohanása elnevezésű játékra. Sajnos, a létszám nem volt megfelelő a kiírt játék lebonyolításához, de hozzánk érkező pécsi és szigetvári játékosok közös megegyezésével sikerült egy zászlórablásos játékot játszani.

A kezdeti késést szenvedett a játékunk, ezért kicsit később kezdődött a játék, a kiírástól eltérően. Szerencsére, a játékosok kedvét ez nem szegte egy jó játéktól és mindent beleadtak a játék kezdetekor.

 

 

 

Alapfelállás a pécsi, szigetvári és egy K.A.T taggal kiegészülve a piros csapat, ill. a kék csapat K.A.T tagok.

Első kör gyorsan lement, hiszen a kék csapat gyorsan megszerezte a piros csapattól a zászlót, amit próbáltak a lehető legjobban védeni, de így is a kék csapat győzedelmeskedett. Gyors, terület fordulás után a piros csapat következett a zászló megszerzésében. A kék csapat az első körben szerzett tapasztalatok alapján próbálta védeni és a lehető legtovább

birtokolni a zászlót, de el kell ismerni a piros csapat egy ügyes trükkel megszerezte a zászlót. Kis pihenő, majd újra terület fordulás után a piros csapat kezében volt a zászló. A kék csapat több órás próbálkozása után sem sikerült megszereznie a zászlót, hiszen a piros csapat a zászlót egy jól védhető, minden oldalról jól belátható és szinte megközelítethetlen helyre az un. mocsárba dugta. A kék csapatnak végül fel kellett adnia a törekvését a zászló megszerzésére és ezzel a piros csapat került ki győztesen a mai napi játékból.

 A győztes csapat tagjait nem sorolom fel, ill. a galériában is cenzurált képek kerültek csak feltöltésre külön kérés alapján, amit tiszteletbe tartok.

Gratulálok a piros csapat tagjainak és remélem a megbeszélt időpontban egy sokkal nagyobb és élvezetesebb játékot tudunk majd játszani!

Elkészült képek megtekinthetők itt: 2012. július 14., Kaposfő