Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Játék leírások 2012-ben lejátszott játékok ismertetése 2012. május 20. Riticspuszta: Regnum Caelorum

2012. május 20. Riticspuszta: Regnum Caelorum

2012. május 20-án került sor a nagy Riticspusztai Regnum Caelorum nevű játékra. A kiírás alapján maximális létszámmal került megrendezésre. Több csapat képviseltette magát, a K.A.T is több résztvevõvel szerepelt eredményesen az egész napos rendezvényen.

Részvevő csapatok:

Kaposvár Airsoft Team (K.A.T.)

KaposWar

Avengers

V.P.A.K

Unit KSE

Egyéniek

 

Az egész napos játékról pár mondatban.

Reggeli megérkezés és felszerelés után regisztráció, majd a jól megszokott Krónózás következett. Az eligazítást és a játékról a fõbb tudnivalókat Konki tartotta meg számunkra.

A játék elsõ részében Zsoldosok és a Terroristák csaptak össze. Terroristák feladata volt egy kód õrzése és megakadályozása, hogy a Zsoldosok megszerezzék, majd a kivonási pontjukra eljuttatva tudják ott õrizni legalább 30 percen keresztül.

A terület nagyságát ismerve ez nem volt elsõ látásra sem egyszerû feladat. A pálya mérete nagy, ill. a terep erdõs, bokros és magas aljnövényzettõl dús. Kiváló rejtõzködést kínált mindkettõ csapat számára. Sõt, egymás számára is kiváló álca volt, mivel a csapattagok is többször keresték egymást a sűrű növényzetben.

Kis pihenõ után következett a második rész, ahol egy épület támadása, ill. egy táska megszerzése volt a feladatat. A táskát megszerezve kellett a kivonási pontra juttatni. Sajnos, a támadó csapatok nagy hátrányba voltak, hiszen az ott található épületek kiváló fedezéket nyújtottak a védõk számára. Az elsõ csapatnak sem sikerült, majd csere után a második csapatnak sem sikerült a feladatot megoldani.

Résztvevõk délután 17.00 óra körül úgy gondolták, hogy kellemesen elfáradtak és ideje a nap további részét a hűs fák alatt beszélgetéssel tölteni.

Elmondható, hogy nagyon jó szervezés elõzte meg a játékot. A résztvevõk maximálisan meg voltak elégedve egymással, nagyon jól érezte magát mindenki az egész játék során, akár éppen a vesztes vagy a gyõztes csapatban volt.

A játékról nagyon sok fénykép készült, amely a fõoldalon a Galéria menüpontban 2012. május 20. Riticspuszta néven megtalálható.

Várunk mindenkit a következõ játékra, ami a fórumban, a Játéknapok témában olvasható.