Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Játék leírások 2011-ben lejátszott játékok ismertetése 2011. december 04. Mikulás játék Domolos

2011. december 04. Mikulás játék Domolos

 

2011. december 04-én került megrendezésre a DDRAF által kiírt Mikulás játék Domolos-n. Részvevők Krampusz és Mikulás csapatba rendeződve kezdték meg a játékot.

A játék lényege volt a középen elhelyezett kosárból a csoki télapók elrablása és az ellenfél távoltartása. A medicnek új színfoltját találták ki a rendezők, hiszen a meglőtt, megsebzett játékosnak a visszaálló ponton egy csoki télapót kellett megennie, majd mehetett vissza a játékba. Egy játékosra kb. 3-4 csoki télapó jutott, ha szerette a csokit.

Kezdetben óvatosan kezdett mindkettő csapat. Sajnos, a Mikulások nem tudtak jól rejtőzni, mert a sapkájuk már messziről látszott és nagyon jó célpontot kínáltak a Krampusz csapatában levőknek. Ennek ellenére a Mikulások nem adták fel könnyen és állandó rohamokkal verték vissza a Krampusz csapat támadásait. Természetesen, a végén a Krampusz csapat fölénye győzedelmeskedett, de a Mikulások ezt csak a sapka hátrányára írták fel maguknak. A játék során iszonyatos mennyiségű BB került felhasználásra. Szerencsére a játék szervezője (Büfés Lali) gondolt erre és nagy puttonyába csoki helyett BB zacskókat rakott. Így e jeles nap alkalmából sikerült 5000 db BB lövedéktől megszabadulnom és akkumlátoraimnak 13.00-ra minden szolgálatot feladnia. A Krampuszok délutánra újraszerveződtek és a Mikulás csapat játékra még alkalmas tagjait a csapatba átvéve épületharcot vívtak egymással.

Összességében elmondható, hogy jó szervezés mellett egy nagyon ötletes játék került megrendezésre. A játékosok nagyon jól érezték magukat és az idő is kedvezett nekik, hiszen a nap rájuk mosolygott egész nap. 

A játékról készült képek megtekinthetők a galériában.