Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Hírek 1. születésnap

1. születésnap

Happy Birthday Kaposvár Airsoft TeamKöszöntök mindenkit az 1. születésnapunk alkalmából!

Gyorsan elrepült ez az első év honlapunk történetében. Honlapunk és vele együtt fórumunk 2011. október 24-én este 21.00-kor indult útjára. Ez alatt az idő alatt sokat változott, fejlődött és formálódott nem csak a tartalom, hanem vele együtt ez a kis közösség is, aki naponta lvagy csak alkalmanként látogatja honlapunkat, fórumunkat.

Honlapunkat ez idő alatt igyekeztünk hasznos tartalommal megtölteni. Igyekeztünk mindig pontos információt adni a soron következő játékainkról, leírásokat adni a különböző javításokról, fegyverekről és a játék során használatos különböző szabályrendszerekről.

Fórumunk ez idő alatt folyamatosan bővült, alakult. Igyekeztem úgy alakítani, hogy mindenkinek használható, könnyen kezelhető fórum legyen. Ez idő alatt 2095 hozzászólás 133 témában született, felhasználóink száma jelenleg 47.

A kezdetektől használjuk a Kaposvár Airsoft Team (K.A.T) nevet. Több Airsoft csapattal a környéken és az ország más területén is ezen a néven tartjuk a kapcsolatot. Ismernek, szeretnek és megbecsülnek minket. Nagyon sok játékmeghívást kapunk, amelyeken igyekszünk jelen lenni, képviselve ezzel Kaposvár Airsoft iránti tiszteletét. Játékokon mindig becsületesen, az Airsoft szelleméhez igazítva játszunk. Eddigi játékokon még egyetlen K.A.T csapattaggal sem volt sehol probléma, nem kellett figyelmeztetni sem. Tagjaink száma lassan, de folyamatosan bővül. Utánpótlásra és utánpótlás nevelésre igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni. Csapatunkban több korosztály található meg a fiataltól egészen az idősebbekig. Összetétel szerint kezdők és már tapasztalt játékosok is vannak. Fiatalok és az Airsoft játékot még csak most kezdők a tapasztalt játékosok segítségével sajátítják el a fortélyokat, tanulják meg a szabályrendszert. Itt szeretném kiemelni, hogy a tapasztalt jelző nem mindig az életkorra értendő, hiszen fiatal játékosok közül életkor szerint vannak idősebbek is.

Ez alatt az egy év alatt közel 30 játékon vettünk részt, ami azt jelenti, hogy átlagban kettő hetente játszunk valahol.

Szerencsére eddig játékainkat mindig a nagyon jó hangulat jellemezte, több olyan alkalom is volt már, hogy a tervezett játék az éjszakába is belenyúlt és a kakasszóra értünk haza.

Játékaink során komolyabb sérülést, balesetet senki a csapatból nem szenvedett el, illetve nem okozott senkinek. A csapat nagy szerencséjére a játékosaink között praktizáló orvos is van (Dok), ami kis biztonságot ad a játékok folyamán.

Az csapatunkban nem mindig csak a játékon van a hangsúly. Több rendezvényt tartunk csapat összetartás címén. Ezeken a rendezvényeken, mint barátok, jó ismerősök veszünk részt és próbáljunk jó hangulatban elölteni azt a kis időt, ami megadatott nekünk, hogy kicsit leüljünk beszélgetni ebben a rohanó világban. Megvitatjuk a világ dolgait, megbeszéljük a játékokat, egymás gondjait-örömeit. Megünnepeljük a rendezvény időpontjához közel álló születés és névnapokat. Összességében, ezek a napok adatottak meg nekünk, hogy egy kicsit leüljünk egymással szemben és jót beszélgessünk. Ilyen rendezvényeket évente 3-4 alkalommal tartunk és remélem a jövőben is tudjuk tartani. Itt kiszeretném emelni „Bence” csapattársunkat, aki nem csak pályát biztosít a csapat számára, hanem több esetben az összejövetelünk helyszínét is.

Itt szeretném megköszönni mindenki nevében önfeláldozását, hogy ezt nekünk lehetővé tudja tenni!

Természetesen van olyan játék, amely szervezést igényel, eszközt és felszerelést kell biztosítani a játékra. Ha erről van szó, akkor azt hiszem egyhangúlag mindenkinek „Device” játékosunk jut eszébe, aki a generátortól kezdve a (piros) traktoros fűkaszáig mindent tud biztosítani.

Szeretnénk „Device” neked is megköszönni az elmúlt játékokon tanúsított önfeláldozó felajánlásaidat!

Ha már játék, akkor szót kell említeni a fegyverekről is, hiszen (szerencsére) több fegyvertípust használnak játékosaink. Ha már használnak, akkor vagy elromlik, vagy valami fejlesztést kell eszközölni a fegyveren, vagy csak egyszerű szaktanácsadásra van szükség. Gondolom, már mindenki tudja kire gondolok, de aki nem ismerné szakemberünket, technikai megoldásokban jártas játékosunkat, akkor neve ne legyen titok, hiszen „Krisz” barátunkról van szó. Krisz szintén önfeláldozásával, idejét nem kímélve javítja, szereli, fejleszti és ötleteket ad a fegyvereinkkel kapcsolatban. Azt hiszem, mint a csapat technikus, nyugodtan mehetünk játékra, ha velünk van, mert javítás, szerelés biztosítva van személyében.

Köszönjük neked is „Krisz” önfeláldozó munkádat, ami a csapatért teszel!

Végezetül, de nem utolsó sorban azoknak is szeretném megköszönni önzetlen felajánlásait, akik a távolságok áthidalására a szállítást tudják biztósítani a többi csapattársunknak. Azt hiszem, több játékon csak úgy tudtunk részt venni, hogy ezek a felajánlásokon keresztül biztosításra kerültek.

Köszönöm mindenkinek a szállítást, utazásszervezést, a különböző (magától) kialakult „Tours” utazási iroda létrejöttét!