Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Hírek Fegyverszünet

Fegyverszünet

A képen látható balról jobbra: Othodox, Alien, Bence, eXecute, Kopasz, Dok
A képen látható balról jobbra: Othodox, Alien, Bence, eXecute, Kopasz, Dok

Mai nap nem a lövöldözésről és az egymás legyőzéséről szólt az összejövetel. Nem voltak taktikai megbeszélések, nem kerültek kidolgozásra stratégiák sem. A mai nap egészen másról szólt. Ma este összejöttek azok a játékosok, akik játékok kívül is ápolják a barátságot, ismeretséget és segítik egymást a mindennapi gondok megoldásában. Ezt a kis közösséget szoros szálak fűzik egymáshoz, hiszen legtöbbször játékok alkalmával is egy csapatban küzdenek az ellenfél leküzdésében. Szerencsére, olyan társaság jött össze, amely jól érzi magát egymás társaságában, el tudnak beszélgetni fontos dolgokról, meg tudják beszélni problémáikat. Ez a kis közösség a mai nap egy fontos kérdés megbeszélésre jött össze, amely utat mutat majd a jövőbeni játékok szervezésében, összejövetelek rendezésében és természetesen az ehhez még hasonló sok összejövetel lebonyolításában.
Az alapkérdés megbeszélése, teendők szétosztása és az ujjbab megbeszélés időpontjának kijelölése után a kis társaság a tábortűz, nyársra tűzött friss szalonna jó illata mellet és természetesen jó hangulatban késő estig folytatták a beszélgetést.

Összejövetelen készült képek galériája

A mi közösségünk sok szeretettel várja azok érdeklődését, aki érdeklődést mutatnak az Airsoft után, szeretnének egy jó közösségbe tartozni, szeretnék magukat jól érezni és szeretnének egy összetartó csapatba tartozni!