Kaposvár Airsoft Team

 
Ön itt van: Home Ismertetők

Bomba imitáció készítése

Airsoft világába szerencsére egyre több olyan szerkezet lopja meg magát, amely érdekessé, izgalmassá teszi a játékot. Az alábbi írásban egy ilyen szerkezetet szeretnék bemutatni, valamint pár hasznos információval ellátnia Tisztelt Olvasót!

A cikk megpróbálja úgy bemutatni az építést kezdetektől a végéig, hogy aki kedved kap hozzá (akár amatőr szinten is) meg tudja építeni, legyen egy kis sikerélménye.

Az eredeti ötlet nem az enyém volt, hanem az alábbi oldalon volt megtalálható: http://mikrokontrolery.blogspot.hu

Amit mellékelek képet, egy-kettő esetben a szerző eredeti képei, valamint kiegészítem az én általam készített képekkel. Ha változtatás történt az eredeti cikkhez képest, akkor ott jelzem!

img_4629
img_4629

Bővebben...

Cyma USP (cm125)

Markolat és külső:

2769
2769 2769
2770
2770 2770
2786
2786 2786
2777
2777 2777
2775
2775 2775

Dobozból kivéve szép kívánatos darab, lőteszt siralmas oka még ismeretlen, de hamar kiderítjük. Tár működik, jól adagol, kicsit lötyögősen illeszkedik ezt néhány csík szigetelőszalag majd megoldja, amúgy is megjelölöm a tárakat fehér vagy piros színnel, ha elhagynám esélyesebb megtalálni. Nagyon jó anyagminőség és kidolgozottság jellemzi, le a kalappal a gyártó előtt.

Bővebben...

ARES Tar21 turing vezérlő elektronika törésgátló

Vajon mit olvashattok ebben a cikkben?

Azoknak szól, akik hozzám hasonló fanatikusok, kik időt,pénzt és energiát nem spórolva,egy jó fegyver alapból(ARES TAR21)igazán tartós Airsoft fegyvert szeretnének alkotni.

Vágjunk bele, alanyunk ARES TAR21.

Miért épp ez?

Kezdjük ott, mitől lesz jó egy fegyver, rangsorolva sorrendben.

1. Fellelhető legjobb minőségű BB.

    Erről nem mondok semmit, mindenki olvasson utána!

Bővebben...

UV LED beépítése G36 Airsoft fegyverbe

A G36 fegyver szétszerelése és a SW-AB-LONG MOSFET beépítése közben úgy gondoltam, hogy egyúttal az éjszakai játék élvezetesebbé tétele érdekében jó lenne tracer-t használni és ezért UV LED-t valahogy bele kellene tenni a fegyverbe.

Milyen szempontokat vettem figyelembe:

  • Ne kelljen külön áramforrást alkalmazni,
  • Ne zavarja a játékot, ne akadályozzon,
  • Alaphelyzetbe ne is látszódjon, hogy a fegyverben van,
  • Tartós és stabil legyen,
  • Olcsó kivitelezésű
  • A tracer lőszert jól világítsa meg és ez legyen igaz már az első lőszerre kilövésénél is.

Bővebben...

SW-AB-LONG MOSFET beépítése G36 Airsoft fegyverbe.

Az alapötlet az interneten elég nagy nyilvánosságnak örvendő extreme-fire.com oldalról jött, ahol elég jó szöveges és képes illusztrációval írják le ennek a típusú FET-nek a megépítését, esetleges nem nagyon hozzáértőknek a kész termék megrendelésére is lehetőségük nyílik.
Nálam a gond abból adódott, hogy SMD alkatrészeket nem tudok beépíteni (legalább is nem próbáltam eddig), ezért mindenképpen a listában szereplő alkatrészeknek a lábas verzióit kellett megkeresnem, ill. a meglevő nyomtatott áramkörre ráépíteni.
Hozzá kell tennem ehhez, hogy ez un. V1.0, de következőt már mindenképpen SMD alkatrészekből építem meg, mivel a G36-ban található helyhiány szükségessé teszi az SMD alkatrészek alkalmazását.

Bővebben...